Slevy jízdních kol

Sháníte levné kolo? Nechcete zbytečně utrácet za nejnovější model jízdního kola? Nemusíte kupovat drahé kolo !

 

Katalog obchodů a prodejen jízdních kol, které nabízí aktuání výprodej kol. Nabídka levných kol z Bazaru jízdních kol . Potřebujete poradit s nákupem nebo prodejem starého kola?

Potřebujete opravit staré kolo? Více..

Mladá Boleslav - Statutární město

www: http://www.mb-net.cz
E-mail: epodatelna@mb-net.cz
Telefon:+420 326 715 111
Fax:
Adresa: Komenského náměstí 61
Mladá Boleslav I
293 01

Městský úřad v Mladé Boleslavi poskytuje občanům veškeré potřebné informace. Mladá Boleslav je město s bohatou historií a široce rozvinutým průmyslem. Nejstarší historie města sahá asi do poloviny 10. století, kdy zde za vlády Boleslava II. vzniklo přemyslovské hradiště Nový Boleslav, které přetrvalo až do roku 1262. Ve více než tisícileté historii města se střídala období vzestupu i úpadku. Od konce 15. století do počátku 17. století bylo město významným centrem Jednoty bratrské. To se příznivě projevilo ve školství, architektuře i úrovni společenského života.

Velký význam pro další rozvoj města měly v 19. století stavby železnice, silnice a výstavba továrny Laurin & Klement, která vyráběla nejdříve jízdní kola a motocykly a v roce 1905 vyrobila i svůj první automobil. V roce 1925 se stala součástí Škodových závodů a dnes je významnou částí koncernu Volkswagen. Právě historie i současnost automobilky významně přispěly k proslulosti města i za hranicemi České republiky.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.